header techniek

Over SB-Surfing

StedeBroec Surfing is een importeur in water-, vlieger- & wintersport producten. Onze topmerken zijn verkrijgbaar in de betere water-, funsport- en vliegersportwinkels in Nederland, Belgie en Luxemburg.

SB-Surfing verkoopt en vertegenwoordigt kwalitatieve hoogstaande A-Merken die onderscheidend zijn. Wij zijn begonnen als distributeur van windsurf artikelen en bestaan inmiddels meer dan dertien jaar. In deze dertien jaar zijn wij uitgegroeid tot een stabiele firma met een zeer hoog service niveau, die internationale merken vertegenwoordigt in verschillende sportbranches. Wij beschikken over een eigen magazijn van waaruit wij leveringen en distributie verzorgen en hebben een kleine showroom.

Van maandag tot vrijdag zijn wij te bereiken om u verder te helpen bij vragen en bestellingen. Op deze website vindt u informatie over onze diverse merken, een overzicht van verkooppunten, testival data's, nieuws omtrent onze merken en assortiment, alsmede toegang tot onze online webwinkel met kitesurf, mountainboard, longboard, windsurf, wakeboard, golfsurf en bodyboard accessoires.