testivals

Testivals & Testdagen

De Flysurfer en Flyboards Testivals worden georganiseerd door Flysurfer BeNeLux in samenwerking met een Flysurfer/Flyboards dealer of school. Vaak valt een testival samen met de introductie van een nieuwe kite of met een groot kite-event in de BeNeLux.

Op een testival zijn alle kites van Flysurfer te bezichtigen en te testen, alsmede de complete board line-up van Flyboards. Ook zijn er teamriders van Flysurfer en Flyboards aanwezig. In veel gevallen combineren wij deze testivals met de mogelijkheid tot het uitproberen van MBS Mountainboards.

Het bezoeken van een Testival is uiteraard geheel gratis. Ook het uitproberen van de kites & boards is zonder kosten. Het testen gebeurd op eigen risico en onder begeleiding van een deskundige. Deze deskundige zal u informeren over de mogelijkheden en werking van de kite en/of het board. Tevens kunt u bij deze persoon terecht voor al uw verdere vragen.

 

 

 

 

Testival Agenda 2013

Data: Locatie: Event en Informatie:
22,23,24 februari 2013 Schiermonnikoog (NL) Kiteweekend Schiermonnikoog
18,19,20 mei 2013 Noordwijk aan Zee (NL) KiteBoardOpen 2013

Mobiele Flysurfer & Flyboards testcenters

Om aan de vele testverzoeken die wij ontvangen vanuit de hele BeNeLux te kunnen voldoen hebben wij mobiele test-centers in het leven geroepen, dit zijn doorgewinterde kiters, die al jaren op en rond het water te vinden zijn en een schat aan ervaring hebben met Flysurfer & Flyboards producten, wilt u Flysurfer kites en/of Flyboards dus eens op het gemak testen/uitproberen onder deskundige begeleiding en u bent niet in de gelegenheid om een testival te bezoeken, neem dan gerust contact met hun op!

Hieronder vindt u contactgegevens en regios: 

Naam: Regio: Email:
Henning Friesland (NL) E-mail
Tim Noord-Holland (NL) E-mail
Sam Noord-Holland (NL) E-mail
Wim Zuid-Holland (NL) E-mail
Laurens Zeeland (NL) E-mail
Mike & Andre Friesland & Groningen (NL) E-mail
     
Sven Zuid-Vlaanderen (BE) E-mail
Benjamin Wallonie (BE) E-mail